Toon Keijzer

Ik ben initiatiefnemer, oprichter en voorzitter van de House of Dreams Foundation.

De vraag waar kijk je naar en waar laat je je door leiden. 

In het leven zijn er vele momenten zo crazy, de moeite waard te beleven of te onderzoeken. Belangrijk:

  • trots zijn op waar je vandaan komt;
  • iedereen heeft zijn eigenaardigheden, het unieke mag er zijn;
  • wat en hoe je doet, doet ertoe en heeft betekenis;
  • het is steeds een keuze om het goede te doen;
  • veranderen is mogelijk, it started with a dream;
  • waarheen? Niets is zeker, wat rest is het avontuur tegemoet;
  • elke dag weer werken aan samen zijn en in verbinding staan ...

House of Dreams Foundation streeft naar verbinding met een menselijke maat.

Dit leidt voor me naar een geïnspireerde en bezielde gemeenschap.

Laurens van Thiel

Soms krijg ik wel eens de vraag waar mijn bevlogenheid voor House of Dreams vandaan komt. Mijn basis ligt bij mijn goede vriend Dirk vd Wijngaard. Dirk heeft 25 jaar lang met hart en ziel, zichzelf wegcijferend en geïnspireerd door Sai baba eerst weeskinderen opvang en meer geboden  in Bangalore en Nepal en daarna (Nepalese) meisjes bevrijd uit de gruwelijke bordelen in Mumbai en Delhi. Van dat laatste wil je geen details horen die zijn te erg voor onze tere zieltjes. Wat je wel wil horen hoe je een rolletje kunt spelen in het voorkomen dat deze bordelen vol zitten en dat zou zo maar kunnen beginnen met aandacht voor kinderen en het bieden opvang en onderwijs. Dus toen Toon, mijn studievriend, mij zijn inspiratie over Nepal vertelde had ik meteen mijn oren open. Anders dan de andere activiteiten waar ik me over druk gemaakt heb, na mijn ontslag bij Philips, zoals het museum en het koor wist ik: het verhaal van Toon en mijn bevlogenheid daarover gaat dieper dan de compensatie die koor en museum me bood. Dieper mede door de terloopse opmerking van Dirk dat als je als je meisje geboren wordt in Nepal je beter dood kunt zijn. Dirk en zijn Nepalese vrouw weten er alles van.

Samen met Joanne zijn wij drieën een sterk team, bevlogen, geïnspireerd door iets en met de wil iets te willen veranderen in de wereld. Oef de wereld zei iemand tegen mij en ik zeg: ik heb geleerd dat een kleine beweging onder water boven een rimpelringetje of een tsunami kan veroorzaken en daar gaan we dan niet over.

Joanne Wildenbos

Ik woon samen en heb 2 kinderen. Ik zit in het bestuur van de buurtvereniging, waar ik naast het penningmeesterschap ook veel van de activiteiten organiseer.

Ik ben de penningmeester geworden van House of Dreams Foundation, omdat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen om de droom van Toon te helpen verwezenlijken