Droom

De droom gaat over verweesde kinderen die zich alleen en eenzaam voelen, op onveilige plaatsen, een donkere, onzekere toekomst voor zich zien. Er is paniek en verdriet. Er lijkt ook geen weg meer terug, de dood lijkt voor de deur te staan.

Het zingen van een gezamenlijk lied geeft de kinderen vertrouwen, moed om door te gaan. Dit alles is verbonden met de werkelijkheid dat, ook al zijn kinderen ver weg van hun ouders en hun community, de liefde tussen hen nooit is kwijtgeraakt of verbroken. Vergeet niet je roots, waar je vandaan komt, je liefde voor je vader, je moeder, je familie, jezelf en je omgeving. Ga de wereld in en ga je eigen weg, draag bij aan een liefdevolle samenleving. Zie, luister, spreek, zing en dans. Doe wat nodig is. Je bent altijd van harte welkom op de plaats waar je geboren bent.

Soms zorgt onderwijs ervoor om deze kennis te ontwikkelen, soms duurt het een lang leven om je de reis naar deze wijsheid te herinneren. House of Dreams Foundation verwijst naar een plek (een hostel, een school, een plaats) waar mensen samenleven. We verbeelden ons hoe geweldig deze plek zou kunnen zijn, hoe mooi elk van de mensen zou kunnen zijn.

Onze missie

Zorg dragen voor en dienend te zijn met compassie, vriendelijkheid en liefde naar de minderbedeelden / armste families en kinderen en alle voelende wezens.

De House of Dreams Foundation zal bijdragen aan de ontwikkeling van gemeenschap.

Visie

In nauwe samenwerking met lokale gemeenschappen, vertegenwoordigers en andere betrokkenen (donateurs, bezoekers, vrienden, “ambassadeurs” van House of Dreams Foundation) doen wat nodig is voor de kinderen van de armste families. Denk aan het realiseren van huisvesting, verstrekken van voeding, mogelijk maken van goed onderwijs, bijdragen aan projecten die de community dienen,