Benefiet diner bij The Brand / december 2017

geplaatst in: 4. Blog tekst 0

Het was heel gezellig zondag 17 december bij The Brand (Truffelaer) in Veldhoven. Het eerste Benefiet van de House of Dreams Foundation was een succes. Toon, de oprichter, heeft verteld vanuit zijn ervaringen van de afgelopen maanden. Toon was ter plaatse aanwezig bij de verdere afbouw van het Hostel. Het Hostel is bijna klaar en dat betekent dat de 10 door Lama Pema geselecteerde meisjes uit armste gezinnen gehuisvest worden. in hun nieuwe schooljaar wat start in april 2018.

Een van de vragen van de aanwezige was of ze de meisjes persoonlijk, één op één konden sponsoren. Ja, dat kan. Er kunnen in toekomst wellicht wel 24 meisjes gesponsord worden. De bijdrage is tussen € 700 en € 1.000 euro per jaar / per kind en dat is dan inclusief alles. Onderdak, eten drinken, verzorging, kleding, opvoeding en opleiding op de naast het Hostel gelegen school.

Nog mooier als donor is een duurzame relatie met 1 kind aangaan voor een aantal jaren. Eenmaal op school en in de Hostel zullen de kinderen wellicht zomaar 8-10 jaar op school en in het hostel blijven. Als je dit overweegt, neem dan contact met ons op want sponsoren voor een langere periode met een contract is voor je interessant als aftrekpost voor de belasting.

Fijn dat jullie je steentje bijdragen 😉