Elke donatie, ongeacht de hoogte is van harte welkom en daar zijn we enorm dankbaar voor.

Per kind is jaarlijks ongeveer € 500 nodig. Met je donatie steun je de kinderen in het hostel met hun:

  • schoolkosten: schoolfee, schoolboeken, schooltenue, ID/testkosten.
  • hostelkosten: voedingskosten, staffkosten, waskosten, spelmateriaalkosten.

Eenmaal opgenomen in de gemeenschap van het hostel zullen de kinderen vermoedelijk de hele schoolperiode van maximaal 10 jaar in het hostel verblijven. Daarom zoeken we ook geïnteresseerden die een langdurige verbintenis willen aangaan met en donaties willen geven aan één van de meisjes. Wellicht ben jij er één van.

Overweeg je een donatie dan is er een bijkomend belastingvoordeel voor je. House of Dreams Foundation heeft namelijk een ANBI erkenning, zodat je donatie fiscaal aftrekbaar is. De belastingdienst hanteert een standaard overeenkomst “uw periodieke gift in geld”, waarmee je borgt 5 jaar of langer 100% van je donatie van je inkomstenbelasting te kunnen aftrekken. Deze gebruiken wij en hier hoeft geen notaris aan te pas te komen.

Mocht je een besluit hebben genomen dan willen we je vragen de overeenkomst “uw periodieke gift in geld” (klik op: zie bijlage) in te vullen en naar de penningmeester te mailen: contact@houseofdreamsfoundation.com De penningmeester van House of Dreams Foundation zal je dan een mail retourneren met daarin de gegevens van House of Dreams Foundations. Je wordt daarna verzocht de compleet ingevulde en door je getekende overeenkomst retour te sturen. We zullen je jaarlijks in april en november over het kind wat je steunt en woonachtig is in het hostel in Dunggadara op de hoogte stellen van de ontwikkelingen.

Stel je het op prijs om met ons over je donatie in gesprek te gaan, neem dan contact met ons op om een afspraak te kunnen maken.

De kinderen in het Hostel in Dunggadara

Het hostel is op 8 maart 2018 geopend. Door de kinderen op te nemen in het hostel kunnen we bijdragen aan een mooiere toekomst voor hen. We voorkomen de uitzichtloosheid van armoede, mogelijke uitbuiting, verkoop of erger. Wezenlijk is ook dat de verbinding tussen de kinderen met hun roots, familie en  gemeenschap in stand kan blijven.

De begeleiding in het hostel is voor de kinderen als een gast gezin. De staff bestaat uit een lokale nannie en een jonge kok. Regelmatig zal iemand van / namens het bestuur van House of Dreams Foundation de staff en de kinderen begeleiden door in het hostel te wonen, mee te doen en bij te dragen aan wat we voor ogen hebben en wat er nodig is. Ons laatste bezoek was in april 2019

De ontwikkeling van het hostel loopt samen op met de ontwikkeling van de lagere school Buddha Education Academy en de lokale gemeenschap.