4 daagse van Nijmegen uitgelopen! / juli 2018

geplaatst in: 4. Blog tekst 0

Toon heeft het gered en de 4-daagse uitgelopen. Met moed en volharding en met de kinderen in ons Hostel in Nepal in het achterhoofd. Wat een geweldige prestatie gesteund door de vrienden van de House of Dreams Foundation. Met dank aan de sponsors.

Gefeliciteerd Toon geweldig,

 

Van 17 tot 20 Juli is de vierdaagse

Toon Keijzer oprichter en voorzitter van House of Dreams Foundation loopt deze om te ontmoeten, verhalen te delen, plezier te maken.

Remember your roots, your love for your father, your mother, your family, your environment and yourself. Go into the world and go your own way. See, listen, speak, sing and dance. Do what is needed.

Doe met ons mee en steun House of Dreams Foundation. Doneer een bedrag, per km, per dag die ik uitloop, voor een kind, wat je kan missen.

House of Dreams Foundation steunt kinderen van de armste families in remote, “te crazy” West Nepal met onderwijs, voeding en huisvesting.
In 2018 is het hostel gerealiseerd en geopend. 20 kinderen (16 meisjes, 4 jongens), de staff (een locale Annie en kok) wonen in hostel, gelegen naast de school in Dunggadara.

Door persoonlijke aandacht en betrokkenheid worden ook locale projecten die de gemeenschap dienen gerealiseerd. In 2017/2018 ben ik zeven maanden in Dunggadara – Maha aanwezig geweest om het hostel en projecten op te starten.

Elke bijdrage is welkom. 1 kind van het hostel steunen kan voor 500 euro per jaar.

Voor meer informatie bel Laurens van Thiel, secretaris op 06 5314 2688, zie ook onze internetsite en onze Facebookpagina (svp liken)

Sponsor Toon tijdens vierdaagse: klik hier